English

Faq

1. Hur lägger jag till hemsidor?
Högerklicka på ikonen för Website Opener (den blå stjärnan uppe i högra hörnet) och välj alternativ. Följ sedan instruktionerna på sidan som dyker upp. För att komma till alternativ i Safari-versionen är det bara att "långklicka" på ikonen för tillägget (den svarta stjärnan) så dyker en alternativsida upp.

2. Hur importerar jag webbadresser från mina bokmärken?
Gå in på alternativ för Website Opener och tryck på importera bokmärken. Sen är det bara att fylla i de bokmärken som du vill importera och klicka på Klar.

3. Vad menas med Fäst flik och hur fungerar det? Att fästa en flik är en funktion i chrome som innebär att fliken krymps till en storlek så att endast ikonen för sidan visas på fliken och så flyttas fliken längst till vänster bland flikarna. Denna funktion är till störst nytta för folk med många flikar då det skapar mer plats åt andra flikar. Funktionen är speciellt lämpad för sidor som man alltid har öppna och därmed inte behöver läsa texten som vanligtvis står på fliken. Några exempel på sidor som jag personligen brukar ha som "fästa flikar" är Facebook, Twitter och Google Plus.

4. Hur gör jag för att för att mina sidor ska öppnas som fästa flikar? För att en sida ska öppnas som fäst flik behöver du bara gå in på alternativsidan, kryssa i rutan jämte sidan under rubriken "Fäst flik" och sedan klicka på spara.

Ladda ner Website Opener

Det är gratis!

Chrome Ladda ner

Safari Ladda ner

© Jakob Svensson 2011